Een heerlijke dag in het pretpark doorgebracht met je gezin en met een voldaan gevoel, maar verkleumde ledematen op weg naar huis? Er is nu een nieuwe manier om je thuiskomst heel aangenaam te maken: een revolutionaire thermostaat die op afstand bedienbaar is. En met maar één doel voor ogen: je helpen bij het inzichtelijk maken van je stroomverbruik in huis en ervoor zorgen dat je in een aangenaam warm en sfeervol
verlicht huis thuiskomt, keer op keer. Zie je dat wel zitten, zo’n slimme thermostaat in huis? Kijk wat Toon op dit moment allemaal al voor jou kan betekenen.

Toon, het kloppend hart van je huis

toon-3dEnergieleverancier Eneco toont zich een duurzame partner voor zijn klanten aan de hand van thermostaat Toon. Deze thermostaat is het centrale punt voor alle handelingen en apparatuur in huis waar stroom voor nodig is en kan van buitenaf, via een app op een smartphone of tablet, worden bediend.

Toon als detective…

Met Toon krijg je inzicht in al het energieverbruik in huis: apparaten die veel of té veel energie slurpen, de zogeheten sluipverbruikers, worden genadeloos opgespoord door Toon. Je hebt op elk moment van de dag live inzicht in je energierekening, je kunt je jaarverbruik vergelijken met dat van voorgaande jaren. Of vergelijken met andere Toongebruikers met een vergelijkbaar profiel, om te zien of het nóg slimmer kan.

Toon als jouw vriend…

Toon en de app waarmee je Toon op afstand kunt bedienen, zijn uitermate gebruiksvriendelijk. Via een touchscreen stel je snel en eenvoudig je week- of vakantieplanning in, zodat het huis aangenaam warm is als je opstaat of als je thuiskomt. En met de winterdagen op komst, is ook de verlichtingsoptie een prettige aanwinst.

Trouwe partner voor de toekomst

Toon ontwikkelt zich continu door. Je hebt net de functionaliteiten gezien die Toon je op dit moment kan bieden, maar deze thermostaat gaat met de tijd mee en krijgt er steeds meer nieuwe handigheidjes en functionaliteiten bij waardoor je de touwtjes van je energieverbruik nog steviger in handen hebt.

Toon is solidair, eerlijk, transparant, warm en met onverdeelde aandacht voor jouw specifieke huishouden. En Toon is dichterbij dan je denkt.